agenda

Cursus mindfulness januari-februari-maart 2024

Op dinsdagavond 23 januari 2024 begint weer een cursus mindfulness bij Pipta. Dit is de officiële 8-weekse cursus met erbij inbegrepen ook de stilte dag. Zie voor meer informatie data en aanmelding cursus mindfulness.

Open introductieavond mindfulness 16 januari 2024
Op de open avond kun je kennis maken met mindfulness en kijken of het iets voor je is. Ik leg op deze avond iets uit over hoe mindfulness werkt en wat je kunt verwachten in de cursus. We doen ook een paar oefeningen. Wanneer je mee wilt doen met de open avond schrijf je dan hier in.
Ik vraag een bijdrage van 15 euro, de kosten zijn op de avond zelf te voldoen en worden in mindering gebracht indien je meedoet met de cursus

Het is ook mogelijk om individueel mindfulness te doen. Neem hiervoor contact met mij op.

De cursus mindfulness wordt in principe twee maal per jaar gegeven, in januari-februari-maart en september-oktober-november.

Mindfulness bijhouden en verdiepen

Voor degenen die reeds een 8-weekse cursus mindfulness hebben gevolgd en mindfulness willen bijhouden en verdiepen worden er regelmatig ‘’terugkom’’ bijeenkomsten gehouden.

In de terugkombijeenkomsten wordt ter verdieping aandacht gegeven aan specifieke mindfulness thema’s, zoals bijvoorbeeld het beoefenen van compassie, stilte, de Boeddhistische oorsprong van mindfulness, mindful(grand)parenting en mindful communiceren.